VELKOMMEN INN! ♥

VELKOMMEN INN! ♥

lørdag 22. januar 2011

Ny sofa fra Fagmøbler

Litt for mange dager siden sist jeg blogget, men døgnet har ikke alltid nok timer. ;-)

Helt siden jul, har vi vurdert å kjøpe nye sofa/salong til den største stua vår i løpet av januar-salget. Den salongen vi har der nå er arv etter min kjære bestemor.♥ Den har vært helt ok og god å sitte i, men er nå rundt 20 år, og har sett sine beste dager.
I går bestemt vi oss for å kjøpe en sofa på Fagmøbler, som er nedsatt 3000 kr på januar-salget. I dag dro derfor alle fire glade og fornøyde av gårde, med to biler og henger. De hadde èn sofa inne, den ble kjøpt og hentet ut av lageret. Mannen i huset hadde nok en tanke om at det burde vært med mer enn fire pakker hjem, og spurte om vi helt sikkert hadde fått med alt. Joda, det hadde vi, fikk vi beskjed om. Stor var derfor skuffelsen - og irritasjonen - da vi kom hjem og oppdaget at vi manglet èn modul. Fagmøbler var da selvfølgelig stengt, så nå må vi vente til mandag med å få ordne opp i dette.
Ingen stor greie i den store verden, men irriterende allikevel. M.a.o. ikke helt imponert over vår nærmeste Fagmøbler-filial i dag.
Vi trengte nytt salongbord også, og endte opp med et koselig, lite bord til en hyggelig pris. :-) Det var dessuten komplett. ;-)

Her ser dere det nye bordet og den gamle tre-seteren. :-)

Og her ser dere den nye sofaen, som inntil videre er stablet i et hjørne av stua...

Blogger bilder av den når den etterhvert kommer på plass. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar